REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Jurga Šeduikytė (nuotr. Vaidas Jokubauskas)

Netikėtos žinios pramogų pasaulyje vijosi viena kitą. Gruodžio mėnesio viduryje dainininkas Vidas Bareikis ir jo mylimoji atlikėja Jurga Šeduikytė paskelbė netikėtą žinią – jiedu nusprendė sukti skirtingais keliais. Kiek vėliau V.Bareikis išvyko atostogauti su besiskiriančia Indre Stonkuviene, o grįžęs iš atostogų feisbuke pranešė, kad yra įsipareigojęs.

8

Netikėtos žinios pramogų pasaulyje vijosi viena kitą. Gruodžio mėnesio viduryje dainininkas Vidas Bareikis ir jo mylimoji atlikėja Jurga Šeduikytė paskelbė netikėtą žinią – jiedu nusprendė sukti skirtingais keliais. Kiek vėliau V.Bareikis išvyko atostogauti su besiskiriančia Indre Stonkuviene, o grįžęs iš atostogų feisbuke pranešė, kad yra įsipareigojęs.

REKLAMA

Po šių visų įvykių feisbuke pasisakė ir Jurga Šeduikytė.

Primename, kad J. Šeduikytė ir V. Bareikis apie savo skyrybas pranešė socialiniuose tinkluose, parašę viešą laišką.

„Laiškas nuo Jurgos ir Vido.

Taip jau nutiko, kad pusę metų jau gyvename atskirai, ir, po bandymų likti kartu, visgi supratome, kad konstruktyviau, pagarbiau ir, – kas svarbiausia, – sąžiningiau mūsų sūnaus Ado atžvilgiu bendrausime perėję į kitokią bendravimo formą. Šiuo atveju, tai yra pasukimas skirtingomis kryptimis. Mūsų keliai vis vien susisies dėl mylimo vaiko bei dėl abipusės pagarbos, kuri lydėjo mus visus bendrus dešimt gyvenimo metų ir lydės toliau. Šis išsiskyrimas yra apie dviejų kuriančių žmonių skirtingumą ir norą vienas kito neužgošti, bet kaip tik – palaikyti ir gerbti. Vienas kitam linkime kuo gražesnės ateities ir palaikome vienas kitą kuo tik galime.

Tai yra privatus mūsų reikalas, todėl jį privačiai norėtume ir užbaigti ir būtume dėkingi, jeigu susilaikytumėte nuo tolimesnių interpretacijų.

REKLAMA
REKLAMA

Jurga ir Vidas“, – rašė tiek J. Šeduikytė, tiek ir V. Bareikis.

Visai neseniai V.Bareikis su sūnumi bei I.Stonkuvienė išvyko atostogauti į JAV.

Po visų šių įvykių pasisakė ir J. Šeduikytė, kuri feisbuke išliejo savo mintis. Tiesa, ji šį savo įrašą pavadino  – „Lūžis“.

REKLAMA

„Išskaidžiau save į milijoną, kad sujungčiau į vieną visumą. Šiandien pajutau lūžį. Vakar išrašydama save į dienoraštį, jaučiausi vieniša ir nereikalinga, nors faina ir gabi ir visokia kitokia. Staiga kažkas kliktelėjo- pajutau, kad šios reakcijos buvo būdingos tai, anai Jurgai. Bet šita, dabartinė aš jau esu kitokia ir tarsi iš šono stebiu savo užsispirimą.

Tarsi nuo įkvėpusio po daugelio metų kalno į šalis nušliaužė visi nereikalingi priedai ir kalno viršūnėje likau aš: pažeidžiama ir tuo stipri, jaučianti, kad atėjo laikas išmokti pamilti save, kartą ir visiems laikams., ypač- jei noriu būti mylima. Kokia ta „aš“? Labai empatiška ir sugebanti įlįsti į kito būseną su visom ausim. Dar esu padykusi, mėgstu krėsti juokus ir dūkti.

REKLAMA
REKLAMA

Esu mąsli ir kūrybinga, tikiu, kad per kūrybą- savo ir kitų- žmonės ilsisi ir „prisijungia“ prie savo svajonių. Tikiu, kad galima sujungti dvi priešingybes, sutaikyti konfliktuojančias puses. Dar labai vertinu artimą ryšį su savo pasirinktu žmogumi.

Brangūs vyrai, pasinaudodama proga prašau, nebesiūlykit man eiti arbatos ir kavos- manęs visiems parašiusiems neužtektų. Būnu atsipalaidavusi tarp savų. Mėgstu tylą, bet joje pabuvusi tiek, kiek man reikia, bėgu pas artimus žmones pliurpti, dalintis atradimais, kurių nemažėja kas diena. Labai vertinu moterišką mergaičių ratelį, kuris atveria slaptesnes, net kartais sau nepažinias širdies kerteles ir nuramina net žodžiais neišsakomu palaikymu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Esu vaikiškai naivi ir atvira. Visada tokia buvau ir tai buvo mano supergalia. Tik buvau tai pamiršusi po sunkiais pareigos nešuliais, kuriuos pati sau pasunkindavau. Lengvumo, lengvumo, lengvumo- šaukiuosi, noriu ir prašau. Debesų prašau, nes kartu išsilijom tai, kas buvo per sunku nešti ir dabar galima skristi. Buvau gerokai pamiršusi, kad esu, užsipainiojusi bandymu suvokti, kaip viskas Pasaulyje sudėta. Aš esu Pasaulio modelis, nes kiekvienas žmogus yra kosmosas.

Gražus, neišmatuojamas ir visagalis, paslaptingas, šviesus ir neišsemiamai gilus. Va taip jausdamasi pažadu sau šiandien nusipirkti superkokybiškų vitaminų, pradėti dažniau lankyti baseiną, vėl šokti, nepamiršti pavalgyti ir draugauti su Pasauliu apkabindama jį su visomis galimybėmis kiekvienai dienai ir tikėdamasi iš jo to paties.

Ir dar - noriu visus patikinti, kad manęs niekas nepaliko. Pasirinkau kelią, kuriuo tikiu, švariai, be papildomų istorijų. Visa kita- nebe mano įtakoje ir nuo to atsiriboju švelniai linkėdama laimės“, –  rašė Jurga.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų