REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Labdaros renginys (tv3.lt fotomontažas)

Penktadienio vakarą garsūs pramogų pasaulio atstovai kvietė rinktis vardan kilnaus tikslo. „Maisto bankas“ surengė labdaros koncertą „PasiDalink“.

30

Penktadienio vakarą garsūs pramogų pasaulio atstovai kvietė rinktis vardan kilnaus tikslo. „Maisto bankas“ surengė labdaros koncertą „PasiDalink“.

REKLAMA

Gerumo akcijai garsiausi šalies veidai ragino visus piliečius prisidėti ir paaukoti skurstantiems žmonėms.

Šio renginio nepraleido atlikėjas Vaidas Baumila, Merūnas Vitulskis, Igoris Kofas, Vilius Tarasovas, Iglė Bernotaitytė, Tadas Juodsnukis, Deivydas Zvonkus, Rūta Ščiogolevaitė, Igna Jankauskaitė bei daugelis kitų puikiai pažįstamų veidų.

Tiesa, daugiausiai dėmesio susilaukė atlikėja Irūna Puzaraitė-Čeponienė. Dainininkė dar visai neseniai susilaukė antrojo vaikelio, tačiau priaugtų kilogramų it nebūtą. 

Renginio metu ji pademonstravo itin liekną bei grakščią savo figūrą.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad rugsėjo 19 d. Irūna socialiniame tinkle pranešė, jog susilaukė antrojo vaikelio.

REKLAMA
REKLAMA

„Sveika atvykusi į mūsų šeimą, dukra. Būk palaiminta. Mylim“, – rašė Irūna.

Garsi moteris taip pat atskleidė ir kokį vardą skyrė mažylei – ją pora pavadino Glorija.

Irūna pranešė, kad dukra gimė rugsėjo 16-osios rytą, 6 val. 10 min. 

Mažoji Glorija vos gimusi svėrė 3,1 kg ir yra 51 cm ūgio.

Primename, kad apie nėštumą Irūna pranešė liepos 7-ąją: moteris savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo nuotrauka su prierašu apie nėštumą.

REKLAMA

„Kaip gera sveikintis ne vienai ir pasidžiaugti mūsų šeimą aplankiusia laime. Jau antrą kartą laukiam ateinant stebuklo! Ir jau pats laikas po truputėlį rinktis kraitelį“, – rašė Irūna.

Portalas tv3.lt primena, kad dainininkė su mylimuoju vestuves iškėlė 2016-ųjų birželį.

2017-ųjų liepą pora susilaukė pirmagimio sūnaus Toro.

Dar rugsėjo 13-ąją kalbinta moteris tvirtino, kad pilnatis paveikė ir jos artimuosius. „Pastebėjau, kad pilnatis labiausiai paveikia vyrus. Žinoma, tai jaučiasi ne ant visų, bet labiausiai pastebiu savo draugų tarpe. Jie darosi irzlesni, piktesni“, – pastebėjimais dalijosi ji.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris atviravo, kad pilnatis padarė įtaką ir jai bei jos miego kokybei. „Mane asmeniškai kamuoja keisti, neįprasti sapnai. Aš nesu prietaringa, tačiau po tokių sapnų dažnai iš įdomumo pasižiūriu, koks mėnulis buvo. Dažniausiai sutampa, kad tai – pilnatis“, – šyptelėjo ji.

Tačiau Irūna atskleidė ir tai, kad jos naktys neramios jau kelis mėnesius. „Dėl savo nėštumo nemiegu jau du mėnesius, per savo didelį pilvą bei nerimą.“

Atlikėja džiaugėsi, kad minėta data visiškai neveikia jos vyro – jis būna toks, koks ir visuomet. „Aš rami – mano vyro tai neveikia, tačiau turiu artimoje aplinkoje draugų, kurie sako, kad kažkas su jais įvyksta.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Penktadienio, 13-os dienos, prisibijo daugelis, tačiau garsi moteris sako, kad jai ši diena būtų ypatinga. „Su vyru kalbu, kad jeigu šiandien prasidės gimdymas, tai būtų tikrai įsimintina diena“, – gerai nusiteikusi sakė Irūna.

Tiesa, visai neseniai naujienų portalo tv3.lt skaitytojams ji užsiminė ir apie šeimos pagausėjimą. Daugiau apie tai skaityti galite čia.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų