REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Tyanna De Assis ir Matthew Lepre (tv3.lt fotomontažas)

Vieniems žmonės jų darbas – lyg kančia, o pirmadienis – blogiausia savaitės diena. Vis dėlto yra ir tokių, kuriems dirbti tai, kas tikrai patinka, išties pasisekė – „Instagram“ modelis Tyanna De Assis – ne išimtis.

37

Vieniems žmonės jų darbas – lyg kančia, o pirmadienis – blogiausia savaitės diena. Vis dėlto yra ir tokių, kuriems dirbti tai, kas tikrai patinka, išties pasisekė – „Instagram“ modelis Tyanna De Assis – ne išimtis.

REKLAMA

Žinomos merginos atlyginimas – 32 tūkst. eurų, o negana – po pasaulį ji keliaus nemokamai.

Tiesa, Tyannos užsiėmimas – ne iš lengvųjų. 27 metų mergina dirba milijonieriaus asmenine asistente. Dar anksčiau metais už gražuolę jaunesnis turtuolis paskelbė konkursą, kurio metu teigė, kad šis darbas – pats šauniausias pasaulyje. Jo nugalėtoja tapo būtent Tyanna – ši įveikė net 60 tūkst. konkurenčių.

Kaip ir jos bosas Matthew Lepre, mergina dievina keliones, vis dėlto niekuomet nesitikėjo, kad būtent jos siųsta darbo užklausa patrauks turtuolio akį. „Nusprendžiau pabandyti laimę, nes tuo metu kaip tik rašiau pranešimus spaudai, dirbau su socialinių tinklų turinio strategijomis. Ši rolė man tiko idealiai, nes būčiau galėjusi keliauti, o tai aš ir taip nuolat darau“, – sakė mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Įdomu tai, kad savo gyvenimo aprašymą mergina milijonieriui nusiuntė su įdomiu pavadinimu – „Pati linksmiausia atstovė spaudai kurią tu kada nors turėsi“.

REKLAMA

Tiesa, nepaisant to, ji tikrai nesitikėjo, kad laimė nusišypsos jai – pasirodo, kad tuo netikėjo net jos šeima. 

Matthew ieškojo žmogaus, kuris mokėtų puikiai elgtis su kompiuteriu, galėtų dirbti net ir stresinėmis situacijomis, puikiai išmanytų socialinius tinklus, turėti organizacinių gebėjimų, skirtų dėmesio kiekvienai detalei, būtų punktualus ir mėgtų keliauti.

Tyanna savo naujoje rolėje kol kas dirba dar tik 2 mėnesius ir kol kas niekur neiškeliavo kartu su bosu, tačiau šis lengvai tai leidžia daryti jai vienai. 

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad ir pats turtuolis anksčiau apie šį pasiūlymą buvo prabilęs viešai.

REKLAMA
REKLAMA

„Jau sulaukiau daugiau nei 40 tūkst. laiškų iš žmonių, kurie susidomėjo šiuo darbu. Tiesa, net 75 procentus norinčių dirbti kartu sudaro moterys. Negana to, kelios moterys man netgi pasiūlė tuoktis“, – užsienio žiniasklaidai pasakojo Matthew.

Vyras teigė, kad asmenų, norinčių jam dirbti amžius, svyruoja nuo 23 iki 37 metų, o labiausiai asmeninėmis asistentėmis norėtų dirbti moterys iš Australijos.

„Daugelis susidomėjusių rašo, kad šiuo metu dirba ofisinį darbą nuo 9 iki 17 valandos, ir nori iš viso to ištrūkti, o savo įgūdžius pritaikyti naujame darbe, keliaudami kartu su manimi“, – sako M. Lepre.

Tiesa, nors vyras randa laiko ir meditacijai, vakarėliams bei sporto klubui, dar daugiau valandų jis praleidžia dirbdamas, todėl jo ieškomas žmogus turėtų būti ne tik paprastas, bet ir gebėti dirbti visą parą, o svarbiausia – daryti tai bekeliaudamas.

Tam, kuris pasirodys geriausiai, gali nusišypsoti laimė – žmogus ilgainiui gali gauti ir kur kas didesnį atlyginimą, nei buvo žadėta iš pradžių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų