REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
90
Žinomiems žmonėms prieš didžiąsias metų šventes – maisto gaminimo pamokėlė (nuotr. Naurimo Zavecko)

Dainininkui Mindaugui Mickevičiui-Mino, televizijos gelbėtojai Gerdai Stiklickienei, projekte „X faktorius“ dalyvavusiai Marijai Grabštaitei bei profesionaliai šokėjai Gintarei Slausgalvienei šviežio maisto gamyklėlės „Liuks“ atidaryme valgių gamybos paslapčių pasimokyti pavyko iš savo darbą puikiai išmanančių virtuvės šefų - prancūzo Julien L'hermite, ispano Christian Mulet, afganistaniečio Yunis Reza bei kino Shuai Yang.

90

Dainininkui Mindaugui Mickevičiui-Mino, televizijos gelbėtojai Gerdai Stiklickienei, projekte „X faktorius“ dalyvavusiai Marijai Grabštaitei bei profesionaliai šokėjai Gintarei Slausgalvienei šviežio maisto gamyklėlės „Liuks“ atidaryme valgių gamybos paslapčių pasimokyti pavyko iš savo darbą puikiai išmanančių virtuvės šefų - prancūzo Julien L'hermite, ispano Christian Mulet, afganistaniečio Yunis Reza bei kino Shuai Yang.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Blyneliai, angliški pusryčiai, kinų gardumynai, kebabai – tai tik dalis to, ką ruošiant savo akimis išvydo šventės svečiai bei pamėgino pakartoti „Liuks“ virtuvėje.

REKLAMA

„Namuose nemažai gaminu. Ypač įvairiausių pastų. Bet tai, ką sužinai pats patirdamas ar perskaitęs internete, neprilygsta bendravimui su profesionalu. Pakanka sužinoti mažą smulkmeną ir patiekalas dėl jos gali būti visiškai neatpažįstamas“, - mintimis dalinosi M. Mickevičius – Mino.

Amerikietiškų, itin purių blynų specialiste save juokais vadina dainininkė M. Grabštaitė. Kaip paruošti patinkantį skanėstą, ji perskaitė internete.

REKLAMA
REKLAMA

„Nors gardžiausi vis dėlto man yra mamos ruošti blynai. Ji viską daro kažkaip ypatingai“, - sakė M. Grabštaitė.

Atlikėja pasakoja esanti gana išranki maistui ir vengianti ragauti tai, ko anksčiau nėra bandžiusi. Tačiau mamai kartais pavyksta įtikinti dukrą surizikuoti bei išmėginti nepažįstamą produktą.

„Nevalgydavau grybų. Visai. Tačiau neseniai paragavau voveraičių ir man patiko. Gal jau pradedu „išaugti“ ir dažniau degustuosiu, ko anksčiau padaryti neišdrįsdavau“, - juokdamasi svarstė pašnekovė.

Šokėja ir televizijos projektų dalyvė G. Slausgalvienė pasakojo valgį namuose ruošianti kasdien, bet mėgstanti su šeima užsukti ir į restoranus ar užkandines.

„Atrodo, kad kai kuriuos patiekalus lengva pasiruošti, bet neretai pagrindinė jų skonio sudedamoji dalis yra ne prieskoniai, padažai ar dar kažkas, o įranga, kurios pagalba jie pagaminti. Dėl didelės jų kainos tokių namuose turėti nei įmanoma, nei reikia“, - tvirtino pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų