REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Vienas mėgstamiausių mano šeimos receptų – kepti varškėčiai. 

Vienas mėgstamiausių mano šeimos receptų – kepti varškėčiai. 

REKLAMA

Galėčiau juos ruošti pusryčiams, pietums ir vakarienei! 

Visada pakelia nuotaiką visiems, nes net ir niūrią rudens dieną, papuošti cukraus pudros sniegeliu, keliomis uogomis patiekalas atrodo iš ties gundančiai. 

REKLAMA
REKLAMA

Dalinuosi receptu, bet noriu pabrėžti, kad šie varškėčiai išlaikytų formą, būtų purūs, reikia naudoti tinkamą ypač kokybišką varškę, man visada pavyksta su Dvaro 9% pusriebe. 

REKLAMA

Kepti varškėčiai 

400 gr. Pusriebės DVARO varškės 9% 

1 Kiaušinis 

3 v.š. Cukraus 

Žiupsnelis druskos 

50 gr. DVARO sviesto 82% 

2 v.š. Bulvių krakmolo 

3 v.š. Manų kruopų 

3 v. š. aliejaus 

Gaminimas: 

DVARO varškę sumaišykite su kiaušiniu, cukrumi, druska, krakmolu ir manų kruopomis. 

Užminkykite tešlą ir leiskite jai pailsėti 20 min. 

Suformuokite rolą, supjaustykite 3 cm. riekelėmis, suapvalinkite, ir suformuokite varškėtukus. 

Apkepkite keptuvėje ant aliejaus po 1 min. iš abiejų pusių. 

Apkeptus varškėčius sudėkite į kepimo formą, ant jų uždėkite po nedidelį kubelį sviesto. 

Įkaitinkite orkaitę 180C ir kepkite varškėčius 8 min. 

Skanaus. 

Šaltinis Facebook – Skanus gyvenimas

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų