REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gaminant vaikams kartais reikia pasitelkti fantaziją, kadangi jie vieni išrankiausių valgytojų. TV3 laidoje „Lidl grilio talentai“ mažą dukrytę auginantys Kristina ir Mindaugas pasidalino receptu, kuris tikrai patenkins mažylio skonį.

Gaminant vaikams kartais reikia pasitelkti fantaziją, kadangi jie vieni išrankiausių valgytojų. TV3 laidoje „Lidl grilio talentai“ mažą dukrytę auginantys Kristina ir Mindaugas pasidalino receptu, kuris tikrai patenkins mažylio skonį.

REKLAMA

Kalbėdamas apie savo receptą Mindaugas pasakojo, kad norint pamaitinti vaiką reikia nebijoti maišyti saldžius ir atrodytų su jais netinkančius produktus.

„Šiandien bus vištienos šlaunelių mėsos iešmeliai. Vienas jų saldesnis, o kitas ne, nes vaikai kartais nori to, o kartais kito, todėl bus galima rinktis, bet manau, kad saldesnis iešmelis labiausiai patiks vaikams“, – sakė Mindaugas.

Šiam receptui jums reikės:

500 g vištienos šlaunelių;

prieskonių vištienai;

cukinijos;

pievagrybių;

geltonosios paprikos;

ananaso;

kriaušės;

sūrio kepti;

alyvuogių aliejaus;                                                                                                 

REKLAMA
REKLAMA

druskos;                                                                                                                  

REKLAMA

pipirų;                                                                                                                      

medaus;                                                                                                           

REKLAMA
REKLAMA

balzaminio acto.

KAIP GAMINTI?

Norimo dydžio gabalėliais supjaustome vištieną. Beriame paukštienos prieskonių ir gerai išminkome.

Pasiruošiame daržoves – supjaustome cukiniją, geltonąją papriką, į dubenį dedame pievagrybius ir pašlakstome alyvuogių aliejaus. Beriame pipirų ir druskos, gerai išmaišome.

Paruošiame vaisius – kriaušes ir ananasą supjaustome kvadratėliais.

Pradedame verti vėrinukus: ant vienų iešmelių veriame daržoves su mėsa, ant kitų – pjaustytus vaisius ir vištieną. Dedame ant grilio ir kepame, kol gražiai paruduoja iš visų pusių.

Kriaušę pjauname pusiau ir patepame medumi bei balzamiko actu. Dedame apskrusti ant grilio. Mėsai baigiant kepti, ant grilio dedame sūrį ir pakepame kelias minutes iš abiejų pusių. Pagardiname granato sėklomis.

Galutinį patiekalo rezultatą išvyskite vaizdo įraše, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Lidl grilio talentai“ žiūrėkite kiekvieną penktadienį 18 val. per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų