Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Labai panašus receptas kaip mano mamos, man aną kartą darant ji ir liepė naudoti acto esenciją, bet aš pabijojau, šį kartą pasitikiu Jolantos receptu“, – sako tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė. 

„Labai panašus receptas kaip mano mamos, man aną kartą darant ji ir liepė naudoti acto esenciją, bet aš pabijojau, šį kartą pasitikiu Jolantos receptu“, – sako tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė. 

REKLAMA

Ingredientai: krapai; serbentų; vyšnių; krienų lapai; česnakas; lauro lapeliai; pipirai; 1 v.š. acto esencijos; 2 v.š. cukraus; 1 v.š. druskos; 1 l vandens.

Receptas

Į stiklainiukus sudėti nublanširuotus agurkėlius, krapus, česnako skilteles, pipirus, po kelis skirtingus lapelius. Užvirti marinatą, (vanduo, druska, cukrus) supilti ant agurkų, pridengti dangteliais ir palaikyti kol gerokai atvės.

Nupilti skystį atgal į puodą, pilti acto esenciją dar kartą užvirinti, ir užpylus verdančiu marinatu, uždaryti. Skanaus!

 

REKLAMA
Kur gauti tikros druskos? Koduota himalaju netinka. O gal nežino ta bobele?
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų