REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šiais metais išbandėme du naujus marginimo būdus. Vienas iš jų ir labiausiai patikęs tai kinrožių arbata. Kiaušiniai ryškūs, spalvos net nemoku gerai apibūdinti. Tai nei žali, nei melsva“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Šiais metais išbandėme du naujus marginimo būdus. Vienas iš jų ir labiausiai patikęs tai kinrožių arbata. Kiaušiniai ryškūs, spalvos net nemoku gerai apibūdinti. Tai nei žali, nei melsva“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Prireiks: 150 g kinrožės lapelių; 2 l vandens; 2 v. š. acto.

Kiaušinių marginimas kinrožių arbata

Kinrožės lapelius užpilame vandeniu, actu ir paverdame apie 15 min. Sudedame kiaušinius. Verdame 7–10 min. Kiaušinius paliekame per naktį skystyje. Kitą dieną išimame ir leidžiame nedžiūti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų