Čimičiuri padažui reikės:
- Kelių saujų šviežių petražolių
- Šaukštelio džiovinto raudonėlio
- Trijų skiltelių česnako
- Pusės aitriosios paprikos
- 2 šaukštų raudonojo vyno acto
- 100–150 ml alyvuogių aliejaus
- Druskos
Gaminimo eiga:
Petražoles labai smulkiai sukapokite. Tą patį padarykite su aitriąją paprika ir česnaku.
Žoleles sudėkite į dubenį kartu su paprika ir česnaku, pilkite actą, druską ir aliejų, gerai išmaišykite. Laikykite šaldytuve.
Daugiau patarimų išgirskite aukščiau esančiame vaizdo įraše.
Laidą „Kotrynos burtai“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 11:30 per TV3 televiziją.
VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:
Straipsnis parengtas pagal TV3 televizijos laidą „Kotrynos burtai“.











































































































































































































































































































