• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šią mišrainę darau metai iš metų ir visada ji akimirksniu dingsta nuo stalo. Kiekvienais metais dedu ją ant Kūčių stalo. Šiemet ir vėl ji bus. Be proto skani, lengvai pagaminama ir stipri konkurentė stalo karalienei silkei. Tad dalinuosi dar kartą savo tobulo skanumo mišrainės receptu. O ką dėsite jūs ant šventinio stalo?“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Šią mišrainę darau metai iš metų ir visada ji akimirksniu dingsta nuo stalo. Kiekvienais metais dedu ją ant Kūčių stalo. Šiemet ir vėl ji bus. Be proto skani, lengvai pagaminama ir stipri konkurentė stalo karalienei silkei. Tad dalinuosi dar kartą savo tobulo skanumo mišrainės receptu. O ką dėsite jūs ant šventinio stalo?“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

45 asmenims, 20 min: 100 gr rūkytos lašišos, 1 didelis svogūnas, 2 morkos, 4 dideli pievagrybiai, aliejaus kepimui, žiupsnelis maltų pipirų, žiupsnelis druskos, krapų (nebūtinai).

Mišrainės receptas

Svogūną ir pievagrybius supjaustome, o morkas sutarkuojame. Pakepiname keptuvėje su aliejumi iki daržovės suminkštės. Lašišą supjaustome mažais gabaliukais.

Dubenyje sumaišome daržoves, lašišą, smulkintus krapus, pagardiname druska bei pipirais. Išmaišome. Tiekiame ant stalo.

aciu,einu kiausynes prasikept
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų