REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 televizijos laidos „Maisto kelias“ vedėjai Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius ir Dominykas Kupčinskas šį šeštadienį aplankė Šakius. Įkvėpti šio miesto vedėjai žiūrovams paruošė beigelius su pikanja. Kviečiame išbandyti šį receptą bei juo pasimėgaut ir tv3.lt skaitytojus!

TV3 televizijos laidos „Maisto kelias“ vedėjai Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius ir Dominykas Kupčinskas šį šeštadienį aplankė Šakius. Įkvėpti šio miesto vedėjai žiūrovams paruošė beigelius su pikanja. Kviečiame išbandyti šį receptą bei juo pasimėgaut ir tv3.lt skaitytojus!

REKLAMA

30-metį mininčios žiūrimiausios televizijos TV3 žiūrovus ir vėl džiugina kelionių po Lietuvą projektas „Maisto kelias“.

Kiekvieną šeštadienį laidos žiūrovai galės stebėti, kokiuose regionuose svečiuojasi laidos vedėjai bei sužinoti netikėtus maisto receptus.

„Maisto kelias“

Šį sezoną po Lietuvą keliauja ir neatrastų vietų bei skonių ieško žinomi trijų skirtingų kartų atstovai – baleto šokėjas ir choreografas Jurijus Smoriginas (67), aktorius ir renginių vedėjas Darius Petkevičius (49) bei profesionalus virtuvės šefas Dominykas Kupčinskas (27).

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvienos laidos pabaigoje, padedamas kitų dviejų vedėjų, profesionalus virtuvės šefas D. Kupčinskas, įkvėptas tam tikro miesto ar regiono, sukurs aplankytą miestą atitinkantį patiekalą.

REKLAMA

Tad, kviečiame susipažinti su tuo, ką laidos vedėjai žiūrovams paruošė šįkart apsilankę Šakiuose!

Beigeliai su pikanija

Ingredientai: 2 beigeliai;

300 g „Mėsos brolių“ pikanijos (jautienos kumpio dalis);

2 kiaušiniai;

2 pomidorai;

karamelizuoti svogūnai „Mėsos broliai“;

čimičiuri padažas „Mėsos broliai“;

salotos lapai;

alyvuogių aliejus;

druska.

Gamyba: pikaniją (jautienos kumpio dalį) apšlakstome alyvuogių aliejumi ir druska, tuomet kepame iki tol, kol vidinė mėsos temperatūra pasiekia 53 laipsnius. Tuomet leidžiame mėsai pailsėti apie 6 minutes.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu apskrudiname beigelius. Jiems apskrudus užtepame karamelizuotų svogūnų, dedame salotos lapą, kelis griežinėlius pomidorų, plonai pjaustytą pikaniją.

Tuomet dedame čimičiuri padažo, keptą kiaušinį ir uždengiame viršutine beigelio bandele.

Skanaus!

„Maisto kelias“ – kiekvieną šeštadienį, 9.30 val., tik per TV3! 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų