Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių (virtos)
- 1 česnakų
- šiek tiek petražolių
- 0.5 vieneto svogūnų
- 50 mililitrų pieno
- 50 gramų sviesto
- 300 gramų žuvies (filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dar reikės 100 g grybų padažo (30 g tirpios sriubos).
Žuvį supjaustome stambiais gabaliukais, česnaką su svogūnu susmulkiname ir pakepiname. Sudedame žuvį, užpilame pienu, grybų padažu ir patroškiname 10 min. Bulves sutriname į košę, įdedame sviestą bei sūrį, petražoles, druską.
Į kepimo indą dedame žuvį ir uždedame ant viršaus bulvių košę. Kepame 220 C orkaitėje apie 20 min.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių (virtos)
- 1 česnakų
- šiek tiek petražolių
- 0.5 vieneto svogūnų
- 50 mililitrų pieno
- 50 gramų sviesto
- 300 gramų žuvies (filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dar reikės 100 g grybų padažo (30 g tirpios sriubos).
Žuvį supjaustome stambiais gabaliukais, česnaką su svogūnu susmulkiname ir pakepiname. Sudedame žuvį, užpilame pienu, grybų padažu ir patroškiname 10 min. Bulves sutriname į košę, įdedame sviestą bei sūrį, petražoles, druską.
Į kepimo indą dedame žuvį ir uždedame ant viršaus bulvių košę. Kepame 220 C orkaitėje apie 20 min.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą