Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (virtos)
  • 1 česnakų
  • šiek tiek petražolių
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 50 mililitrų pieno
  • 50 gramų sviesto
  • 300 gramų žuvies (filė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar reikės 100 g grybų padažo (30 g tirpios sriubos).

    Žuvį supjaustome stambiais gabaliukais, česnaką su svogūnu susmulkiname ir pakepiname. Sudedame žuvį, užpilame pienu, grybų padažu ir patroškiname 10 min. Bulves sutriname į košę, įdedame sviestą bei sūrį, petražoles, druską.
    Į kepimo indą dedame žuvį ir uždedame ant viršaus bulvių košę. Kepame 220 C orkaitėje apie 20 min.
    Skanaus!

Autorius: justukas

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (virtos)
  • 1 česnakų
  • šiek tiek petražolių
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 50 mililitrų pieno
  • 50 gramų sviesto
  • 300 gramų žuvies (filė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar reikės 100 g grybų padažo (30 g tirpios sriubos).

    Žuvį supjaustome stambiais gabaliukais, česnaką su svogūnu susmulkiname ir pakepiname. Sudedame žuvį, užpilame pienu, grybų padažu ir patroškiname 10 min. Bulves sutriname į košę, įdedame sviestą bei sūrį, petražoles, druską.
    Į kepimo indą dedame žuvį ir uždedame ant viršaus bulvių košę. Kepame 220 C orkaitėje apie 20 min.
    Skanaus!

Autorius: justukas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų