REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų grybų
  • 1 galva svogūnų
  • šiek tiek miltai
  • 100 mililitrų grietinėlės
  • 300 gramų sūris (fermentinis)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų grybų
  • 1 galva svogūnų
  • šiek tiek miltai
  • 100 mililitrų grietinėlės
  • 300 gramų sūris (fermentinis)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus ir svogūnus smulkiai supjaustykite, sumaišykite, pabarstykite druska ir pipirais ir pakepinkite svieste 5-7 min. Baigiant kepinti užbarstykite arbatinį šaukštelį miltų.Paruoštus grybus sudėkite į žiuljenams skirtus indelius ir užpilkite grietinėle.
    Fermentinį sūrį sutarkuokite ir užbarstykite ant viršaus. Orkaitę įkaitinkite iki 150° C temp. ir kepkite, kol užsidės graži rusva plutelė.

Autorius: Daniel

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų