• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros (apibarstymui)
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 500 gramų kvietinių miltų (apie)
  • 200 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakame su cukrumi, įmaišome grietinę. Po to beriame miltus ir minkome tešlą.
    Gerai išminkytą tešlą iškočiojame ir supjaustome juostelėmis.
    Kiekvieną juostelę įpjauname ties viduriu ir per skylutę perveriame abu tešlos galus - taip gausis tokios formos žagarėliai.
    Verdame juos įkaitintame aliejuje, kol pagelsta.
    Iškepusius paliekame ant popierinių rankšluosčių, kad nusivarvėtų ir po to apibarstome cukraus pudra.

Autorius: Diana J

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros (apibarstymui)
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 500 gramų kvietinių miltų (apie)
  • 200 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakame su cukrumi, įmaišome grietinę. Po to beriame miltus ir minkome tešlą.
    Gerai išminkytą tešlą iškočiojame ir supjaustome juostelėmis.
    Kiekvieną juostelę įpjauname ties viduriu ir per skylutę perveriame abu tešlos galus - taip gausis tokios formos žagarėliai.
    Verdame juos įkaitintame aliejuje, kol pagelsta.
    Iškepusius paliekame ant popierinių rankšluosčių, kad nusivarvėtų ir po to apibarstome cukraus pudra.

Autorius: Diana J

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų