• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai citrinų
  • 2 česnakų
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek rozmarino
  • 2 vienetai vištiena (krūtinėlės)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplaukite bei nusausinkite su popieriniu rankšluosčiu vištienos krūtinėles ir sudėkite į dubenį.
    Išspauskite į atskirą dubenį citrinų sultis, sudėkite susmulkintą česnaką, rozmariną, čiobrelius, petražoles, įberkite druskos bei pipirų ir išmaišykite.
    Sudėkite gautą mišinį ant vištienos krūtinėlių ir, uždengę folija, padėkite 2 val. į šaldytuvą.
    Po 2 val. įkaitinkite keptuvėje aliejų ir gražiai apkepkite vištienos krūtinėles, galima kepti ir grilyje.
    Patiekite su troškintomis daržovėmis ar kitokiu mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Ana

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai citrinų
  • 2 česnakų
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek rozmarino
  • 2 vienetai vištiena (krūtinėlės)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplaukite bei nusausinkite su popieriniu rankšluosčiu vištienos krūtinėles ir sudėkite į dubenį.
    Išspauskite į atskirą dubenį citrinų sultis, sudėkite susmulkintą česnaką, rozmariną, čiobrelius, petražoles, įberkite druskos bei pipirų ir išmaišykite.
    Sudėkite gautą mišinį ant vištienos krūtinėlių ir, uždengę folija, padėkite 2 val. į šaldytuvą.
    Po 2 val. įkaitinkite keptuvėje aliejų ir gražiai apkepkite vištienos krūtinėles, galima kepti ir grilyje.
    Patiekite su troškintomis daržovėmis ar kitokiu mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Ana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų