INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 500 gramų vištos filė
- 100 mililitrų grietinėlės (10-20 proc. riebumo)
- 150 gramų sūris
- šiek tiek aliejaus (kepinimui)
- šiek tiek prieskonių (daržovėms)
- 800 gramų žiedinių kopūstų
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė apibarstyti druska, pipirais ir sutrintu ar smulkintu česnaku. Vištieną palikti marinuotis 30 min. Po to pakepinti keptuvėje apie 10 minučių.
Žiedinius kopūstus išskaidyti smulkesniais žiedynais. Virti pasūdytame vandenyje apie 5-6 minutes.
Į kepimo skardą sudėkite vištieną, žiedinius kopūstus, apibarstyti prieskoniais, užpilti grietinėle ir apibarstyti sūriu.
Kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje, kol sūris išsilydys ir apkepas pasidengs gražia auksine plutele.
Autorius: Žaneta
REKLAMA