REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas grietinėlės (žėlė, pakeliai)
  • 1 kilogramas varškės
  • 500 gramų braškių
  • 1 vienetas braškių (žėlė, pakeliai)
  • 3 valgomieji šaukštai želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasiruošiame želė iš pakelių, tik vandens dedame ne 0,5 l, o 0,3 l.
    Varškę pertriname arba sumalame.
    Supilame grietinėlės želė ir gerai išmaišome.
    Tada supilame brinkintą želatiną ir gerai išmaišę supilame į formą.
    Dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
    Sudedame braškes ant viršaus ir užpilame braškių želė.
    Vėl dedame į šaldytuvą ir palaukiame, kol gerai sustings.
    Skanaus.

Autorius: Lina

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas grietinėlės (žėlė, pakeliai)
  • 1 kilogramas varškės
  • 500 gramų braškių
  • 1 vienetas braškių (žėlė, pakeliai)
  • 3 valgomieji šaukštai želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasiruošiame želė iš pakelių, tik vandens dedame ne 0,5 l, o 0,3 l.
    Varškę pertriname arba sumalame.
    Supilame grietinėlės želė ir gerai išmaišome.
    Tada supilame brinkintą želatiną ir gerai išmaišę supilame į formą.
    Dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
    Sudedame braškes ant viršaus ir užpilame braškių želė.
    Vėl dedame į šaldytuvą ir palaukiame, kol gerai sustings.
    Skanaus.

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų