Pasiruošiame želė iš pakelių, tik vandens dedame ne 0,5 l, o 0,3 l. Varškę pertriname arba sumalame. Supilame grietinėlės želė ir gerai išmaišome. Tada supilame brinkintą želatiną ir gerai išmaišę supilame į formą. Dedame į šaldytuvą, kad sustingtų. Sudedame braškes ant viršaus ir užpilame braškių želė. Vėl dedame į šaldytuvą ir palaukiame, kol gerai sustings. Skanaus.
Autorius: Lina
INGREDIENTAI:
1 vienetas grietinėlės (žėlė, pakeliai)
1 kilogramas varškės
500 gramų braškių
1 vienetas braškių (žėlė, pakeliai)
3 valgomieji šaukštai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pasiruošiame želė iš pakelių, tik vandens dedame ne 0,5 l, o 0,3 l. Varškę pertriname arba sumalame. Supilame grietinėlės želė ir gerai išmaišome. Tada supilame brinkintą želatiną ir gerai išmaišę supilame į formą. Dedame į šaldytuvą, kad sustingtų. Sudedame braškes ant viršaus ir užpilame braškių želė. Vėl dedame į šaldytuvą ir palaukiame, kol gerai sustings. Skanaus.