Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas grietinėlės (žėlė, pakeliai)
- 1 kilogramas varškės
- 500 gramų braškių
- 1 vienetas braškių (žėlė, pakeliai)
- 3 valgomieji šaukštai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasiruošiame želė iš pakelių, tik vandens dedame ne 0,5 l, o 0,3 l.
Varškę pertriname arba sumalame.
Supilame grietinėlės želė ir gerai išmaišome.
Tada supilame brinkintą želatiną ir gerai išmaišę supilame į formą.
Dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
Sudedame braškes ant viršaus ir užpilame braškių želė.
Vėl dedame į šaldytuvą ir palaukiame, kol gerai sustings.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas grietinėlės (žėlė, pakeliai)
- 1 kilogramas varškės
- 500 gramų braškių
- 1 vienetas braškių (žėlė, pakeliai)
- 3 valgomieji šaukštai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasiruošiame želė iš pakelių, tik vandens dedame ne 0,5 l, o 0,3 l.
Varškę pertriname arba sumalame.
Supilame grietinėlės želė ir gerai išmaišome.
Tada supilame brinkintą želatiną ir gerai išmaišę supilame į formą.
Dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
Sudedame braškes ant viršaus ir užpilame braškių želė.
Vėl dedame į šaldytuvą ir palaukiame, kol gerai sustings.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą