Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 400 mililitrų pieno
- 500 gramų grietinėlės (20 proc. riebumo)
- 25 gramai želatinos
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Želatiną užpilame 150 ml vandens.
Į grietinėlę įmaišome cukrų.
Dedame puodą su pienu ir grietinėle ant mažo kaitrumo ugnies ir ištirpiname želatiną. Tik neužvirinkite.
Įmaišykite vanilinį cukrų. Supilstykite į indelius.
Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Skanaus :-)
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 400 mililitrų pieno
- 500 gramų grietinėlės (20 proc. riebumo)
- 25 gramai želatinos
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Želatiną užpilame 150 ml vandens.
Į grietinėlę įmaišome cukrų.
Dedame puodą su pienu ir grietinėle ant mažo kaitrumo ugnies ir ištirpiname želatiną. Tik neužvirinkite.
Įmaišykite vanilinį cukrų. Supilstykite į indelius.
Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Skanaus :-)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą