Želatiną užpilame 150 ml vandens. Į grietinėlę įmaišome cukrų. Dedame puodą su pienu ir grietinėle ant mažo kaitrumo ugnies ir ištirpiname želatiną. Tik neužvirinkite. Įmaišykite vanilinį cukrų. Supilstykite į indelius. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Skanaus :-)
Autorius: Modesta
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių (tryniai)
400 mililitrų pieno
500 gramų grietinėlės (20 proc. riebumo)
25 gramai želatinos
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Želatiną užpilame 150 ml vandens. Į grietinėlę įmaišome cukrų. Dedame puodą su pienu ir grietinėle ant mažo kaitrumo ugnies ir ištirpiname želatiną. Tik neužvirinkite. Įmaišykite vanilinį cukrų. Supilstykite į indelius. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Skanaus :-)