REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų brokolių
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 1 arbatinis šaukštelis miltai
  • 3 žiupsneliai prieskonių
  • 1 vienetas svogūnų

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų brokolių
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 1 arbatinis šaukštelis miltai
  • 3 žiupsneliai prieskonių
  • 1 vienetas svogūnų

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Brokolius supjaustome ir paverdame vandenyje apie 3 minutes.
    Svogūną supjaustome ir apkepiname.
    Kai svogūnas suminkštės, į keptuvę sudedame brokolius, beriame prieskonius, miltus, sumaišome.
    Pilame grietinėlę.
  2. Uždengiame dangčiu ir troškiname kelias minutes.
    Puikiai tinka garnyrui prie mėsos patiekalų.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų