REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų (tarkuota žievelė)
  • 400 mililitrų gervuogių
  • 100 mililitrų ryžių (dribsniai)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 300 mililitrų kvietinių miltų
  • 200 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 50 gramų baltojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą išplakti su cukrumi.
    Po vieną įmaišyti kiaušinius ir tarkuotą apelsino žievelę.
    Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir supilti į sviesto mišinį.
    Įberti kapoto baltojo šokolado.
    Įmesti ryžių dribsnių ir tešlą sukrėsti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi (kepinio sluoksnis neturėtų būti labai storas).
    Suberti gervuoges ir įstumti jas į tešlą.
    Pyragą kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 55 minutes.
    Skanaus.

Autorius: http://fdiscover.blogspot.com

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų (tarkuota žievelė)
  • 400 mililitrų gervuogių
  • 100 mililitrų ryžių (dribsniai)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 300 mililitrų kvietinių miltų
  • 200 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 50 gramų baltojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą išplakti su cukrumi.
    Po vieną įmaišyti kiaušinius ir tarkuotą apelsino žievelę.
    Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir supilti į sviesto mišinį.
    Įberti kapoto baltojo šokolado.
    Įmesti ryžių dribsnių ir tešlą sukrėsti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi (kepinio sluoksnis neturėtų būti labai storas).
    Suberti gervuoges ir įstumti jas į tešlą.
    Pyragą kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 55 minutes.
    Skanaus.

Autorius: http://fdiscover.blogspot.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų