REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas paprikų (geltona)
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • 1 vienetas paprikų (žalia)
  • šiek tiek petražolių
  • 250 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 50 mililitrų sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 70 mililitrų čili pipirų (padažas, saldus)
  • 1 valgomasis šaukštas vyno acto (raudonasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paprikas nuplauname, perpjauname į keturias dalis, pašaliname sėklas, sudedame į skardą ir pašaunam į orkaitę (įkaitintą iki 220 laipsnių) 15-20 minučių.
    Paprikai apskrudus paliekame ją atvėsti, kad galėtume nulupti nuo jos sudegintą odą, tada supjaustome juostelėmis, dedame i dubenį, pasūdome, papipiriname, įpilame 1 šaukštą alyvuogių aliejaus ir actą, išmaišome.
    Vištienos Krūtinėlę supjaustome juostelėmis, užpilame sojos padažu ir paliekame pasimarinuoti.
    Likusiame aliejuje pakepame, kelias minutes, krūtinėlę, supilame čili padažą, ir dar pakepiname keletą minučių, kad padažas sutirštėtu.
    Karštą vištieną dedame i paruošta papriką, išmaišome ir dar šiltą patiekiame papuošę petražolės šakele.
    Skanaus!

Autorius: Laima

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas paprikų (geltona)
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • 1 vienetas paprikų (žalia)
  • šiek tiek petražolių
  • 250 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 50 mililitrų sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 70 mililitrų čili pipirų (padažas, saldus)
  • 1 valgomasis šaukštas vyno acto (raudonasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paprikas nuplauname, perpjauname į keturias dalis, pašaliname sėklas, sudedame į skardą ir pašaunam į orkaitę (įkaitintą iki 220 laipsnių) 15-20 minučių.
    Paprikai apskrudus paliekame ją atvėsti, kad galėtume nulupti nuo jos sudegintą odą, tada supjaustome juostelėmis, dedame i dubenį, pasūdome, papipiriname, įpilame 1 šaukštą alyvuogių aliejaus ir actą, išmaišome.
    Vištienos Krūtinėlę supjaustome juostelėmis, užpilame sojos padažu ir paliekame pasimarinuoti.
    Likusiame aliejuje pakepame, kelias minutes, krūtinėlę, supilame čili padažą, ir dar pakepiname keletą minučių, kad padažas sutirštėtu.
    Karštą vištieną dedame i paruošta papriką, išmaišome ir dar šiltą patiekiame papuošę petražolės šakele.
    Skanaus!

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų