REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 skardinės ananasų (konservuoti)
  • 1 kilogramas vištiena (sparneliai)
  • 4 arbatiniai šaukšteliai sojos padažo
  • 3 vienetai citrinų
  • 2 žiupsneliai druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio medaus
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 skardinės ananasų (konservuoti)
  • 1 kilogramas vištiena (sparneliai)
  • 4 arbatiniai šaukšteliai sojos padažo
  • 3 vienetai citrinų
  • 2 žiupsneliai druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio medaus
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sparnelius supjaustyti į dvi dalis (maža kulšelė ir pats sparnelis), sudėti į gilų indą ir užpilti ananasų sultimis iš skardinės nuo konservuotų ananasų. Tada išspausti citrinos sultis, berti žiupsnelį druskos, pipirų, dėti pusė šaukštelio medaus ir sojos padažo. Viską gerai pamaišyti ir palikti marinuotis 1 - 2 val.
  2. Sudėti vištieną į kepimo skardą, užpilti marinatu ir kepti 175°C temp. orkaitėje, kol ims švelniai ruduoti viršus. Tada apversti ir taip pat kept,i kol pradės ruduoti. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos, suberti ananasų gabalėlius (supjaustyti maždaug 1X1 cm kubeliais) ir uždarius palikti.
  3. Išvirti ryžius (be prieskonių).
  4. Vištieną patiekti su ryžiais, o juos pagardinti marinatu nuo vištienos.

    Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų