Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 60 gramų cukraus pudros
- 100 gramų ryžių
- 300 gramų vyšnių
- 150 mililitrų pieno
- 150 mililitrų vandens
- 100 mililitrų grietinėlės (riebi)
- 12 gramų želatinos
- 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
- 300 gramų vaisių (abrikosai, persikai, obuoliai, kriaušės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užvirinkite pieną su 150 ml vandens.
Suberkite ryžius, užvirinkite ir dar 30 min. kaitinkite ant nestiprios ugnies. Įberkite 10 g cukraus pudros, vanilinį cukrų, 5 šaukštus grietinėlės, išmaišykite ir nukaiskite.
Į ataušintą gautą košę įmaišykite išbrinkintą bei karšto vandens vonelėje ištirpintą želatiną ir pastatykite šaltai.
Sumaišykite citrinų sultis bei 2 šaukštus cukraus pudros ir maišant pakaitinkite, kad pasidarytų sirupas.
Vaisius supjaustykite kubeliais.
Į košę įmaišykite standžiai suplaktą likusią grietinėlę, vaisius ir citrinų sirupą. Košę sukrėskite į formeles ir padėkite šaltai, kad sustingtų.
Uogas sutrinkite į tyrę, sumaišykite su cukrumi ir padalykite į serviravimo lėkštes.
Kad lengviau būtų galima išimti desertus, formelių dugną kelias sekundes įmerkite į karštą vandenį ir iš formelių išimtus desertus sudėkite į lėkštes ant trintų uogų tyrės.
Skanėstą papuoškite vaisių griežinėliais, mėtomis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 60 gramų cukraus pudros
- 100 gramų ryžių
- 300 gramų vyšnių
- 150 mililitrų pieno
- 150 mililitrų vandens
- 100 mililitrų grietinėlės (riebi)
- 12 gramų želatinos
- 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
- 300 gramų vaisių (abrikosai, persikai, obuoliai, kriaušės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užvirinkite pieną su 150 ml vandens.
Suberkite ryžius, užvirinkite ir dar 30 min. kaitinkite ant nestiprios ugnies. Įberkite 10 g cukraus pudros, vanilinį cukrų, 5 šaukštus grietinėlės, išmaišykite ir nukaiskite.
Į ataušintą gautą košę įmaišykite išbrinkintą bei karšto vandens vonelėje ištirpintą želatiną ir pastatykite šaltai.
Sumaišykite citrinų sultis bei 2 šaukštus cukraus pudros ir maišant pakaitinkite, kad pasidarytų sirupas.
Vaisius supjaustykite kubeliais.
Į košę įmaišykite standžiai suplaktą likusią grietinėlę, vaisius ir citrinų sirupą. Košę sukrėskite į formeles ir padėkite šaltai, kad sustingtų.
Uogas sutrinkite į tyrę, sumaišykite su cukrumi ir padalykite į serviravimo lėkštes.
Kad lengviau būtų galima išimti desertus, formelių dugną kelias sekundes įmerkite į karštą vandenį ir iš formelių išimtus desertus sudėkite į lėkštes ant trintų uogų tyrės.
Skanėstą papuoškite vaisių griežinėliais, mėtomis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą