INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas paprikų (nedidelė)
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas ryžių (pakeliais)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- šiek tiek prieskonių
- 2 valgomieji šaukštai kečupo
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome pomidorus ir papriką juostelėmis, morką sutarkuojame burokine tarka.
- Svogūną smulkiai sukapojame. Ryžius išverdame pasūdytame vandenyje. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame tarkuotas morkas, svogūną, papriką. Baigiant kepti sudėti ir pomidorus.
- Daržoves pagardiname ryžių prieskoniais, pipirais bei baziliku. Suberiame ryžius ir, įdėję 2 šaukštus kečupo, viską išmaišome.
Skanaus.
Autorius: Inesa
REKLAMA