Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 arbatiniai šaukšteliai bazilikų (maltas)
- 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 3 vienetai morkų
- 0.5 vieneto paprikų (raudona)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- 1.5 litro sultinio (vištiena)
- 2 vienetai cukinijos
- 400 mililitrų pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išimti cukinijų sėklas ir supjaustyti jų minkštimą didesniais kubeliais (nulupkite cukinijų žievę, jei naudojate dideles cukinijas ir jų žievė stora).
Papriką supjaustykite labai smulkiais kubeliais.
Susmulkinkite svogūną.
Išspauskite česnaką.
Morkas nuskuskite ir sutarkuokite.
Sudėkite į puodą visas daržoves, užpilkite sultiniu bei pomidorų pasta, sudėkite prieskonius ir virkite apie 20-25 min.
Jei norite, kad silpniau jaustųsi svogūnų skonis, galite jį pakepinti.
Patiekite karštą.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 arbatiniai šaukšteliai bazilikų (maltas)
- 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 3 vienetai morkų
- 0.5 vieneto paprikų (raudona)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- 1.5 litro sultinio (vištiena)
- 2 vienetai cukinijos
- 400 mililitrų pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išimti cukinijų sėklas ir supjaustyti jų minkštimą didesniais kubeliais (nulupkite cukinijų žievę, jei naudojate dideles cukinijas ir jų žievė stora).
Papriką supjaustykite labai smulkiais kubeliais.
Susmulkinkite svogūną.
Išspauskite česnaką.
Morkas nuskuskite ir sutarkuokite.
Sudėkite į puodą visas daržoves, užpilkite sultiniu bei pomidorų pasta, sudėkite prieskonius ir virkite apie 20-25 min.
Jei norite, kad silpniau jaustųsi svogūnų skonis, galite jį pakepinti.
Patiekite karštą.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą