REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 500 gramų moliūgų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 75 gramai kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 150 mililitrų pieno
  • 3 vienetai pievagrybių (dideli)
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 valgomasis šaukštas raudonėlių (smulkinti)
  • 75 gramai sūris (tarkuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuluptą, supjaustytą kubeliais moliūgą ir plonomis riekutėmis supjaustytus pievagrybius pakepinti svieste, pabarstyti druska ir pipirais, nukelti nuo ugnies, suberti smulkintą česnaką, petražoles ir raudonėlius, išmaišyti.
    Iš alyvuogių aliejaus, pieno, kiaušinių, tarkuoto sūrio, miltų ir kepimo miltelių išmaišyti tešlą. Supilti į išteptą sviestu kepimo formą (arba į dvi mažesnes), ant viršaus suberti moliūgus ir grybus.
    Kepti 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 minučių.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų