Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai čiobrelių (šakelės)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 200 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- 150 gramų mocarelos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus nuvalyti ir supjaustyti riekelėmis.
Grybus sudėti į aliejumi pateptą kepimo skardą, ant viršaus sudėti mocarela sūrio gabaliukus, apibarstyti smulkintomis čiobrelio šakelėmis, druska, pipirais ir apšlakstyti aliejumi.
Pakepinti viską apie 10-15 min. 190 laipsnių temperatūroje.
Patiekti su petražolėmis ir kepta duona.
Gero apetito!
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai čiobrelių (šakelės)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 200 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- 150 gramų mocarelos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus nuvalyti ir supjaustyti riekelėmis.
Grybus sudėti į aliejumi pateptą kepimo skardą, ant viršaus sudėti mocarela sūrio gabaliukus, apibarstyti smulkintomis čiobrelio šakelėmis, druska, pipirais ir apšlakstyti aliejumi.
Pakepinti viską apie 10-15 min. 190 laipsnių temperatūroje.
Patiekti su petražolėmis ir kepta duona.
Gero apetito!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą