Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 3 vienetai kiaušinių
- 250 gramų batono
- 2 stiklinės pieno
- 3 valgomieji šaukštai manų kruopų
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 500 gramų žuvies (filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užmerkite batoną su pienu.
Žuvų filė smulkiai supjaustykite, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite.
Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinę keptuvėje su aliejumi, sumaišykite su žuvimi.
Į atskirą dubenį įmuškite kiaušinius bei sumaišykite juos su manų kruopomis. Tuomet į manų ir kiaušinio mišinį įdėkite nuspaustą duoną, viską permaišykite ir palikite 20 minučių.
Galiausiai sumaišykite visas sudedamąsias dalis ir suformuokite kotletukus ir kepkite keptuvėje, kol gražiai apskrus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 3 vienetai kiaušinių
- 250 gramų batono
- 2 stiklinės pieno
- 3 valgomieji šaukštai manų kruopų
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 500 gramų žuvies (filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užmerkite batoną su pienu.
Žuvų filė smulkiai supjaustykite, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite.
Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinę keptuvėje su aliejumi, sumaišykite su žuvimi.
Į atskirą dubenį įmuškite kiaušinius bei sumaišykite juos su manų kruopomis. Tuomet į manų ir kiaušinio mišinį įdėkite nuspaustą duoną, viską permaišykite ir palikite 20 minučių.
Galiausiai sumaišykite visas sudedamąsias dalis ir suformuokite kotletukus ir kepkite keptuvėje, kol gražiai apskrus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą