Kalendorius
Rugpjūčio 3 d., sekmadienis
Vilnius +25°C
Horoskopai
Orai
Pranešti naujieną
Paieška
3
Naujausios
Karas Ukrainoje
Lietuva
Verslas
Užsienis
Gyvenimas
Sportas
Video
Žmonės
Automanas
Naujausios
Karas Ukrainoje
Lietuva
Aktualijos
Orai
Koronavirusas
Kriminalai
Redakcija rekomenduoja
Geros naujienos
Komentarai ir analizė
Verslas
Lietuvos verslas
Užsienio verslas
Nekilnojamasis turtas
Rinkos
Transportas
Užsienis
Putino režimas
JAV
Rusija
Europa
Kitos šalys
Gyvenimas
Istorijos
Tėvų darželis
Mada ir grožis
Santykiai
Namai
Maistas
Horoskopai
Pasisakyk
Patarimai
Sodas ir daržas
Sveika gyvensena
Kelionės
Sveikata
Sportas
Krepšinis
Futbolas
Dvikovos
Tenisas
Ledo Ritulys
Vandens Sportas
Auto Moto
Kitos sporto šakos
Eurolyga
LKL
NBA
Video
Dienos pjūvis
Pasikalbėkim
SVEIKATOS DNR
Kažkas Naujo
Farai
Gero vakaro šou
TV Pagalba
Tavo Horoskopas
TV3 Play
Žmonės
Lietuvos įžymybės
Muzika
Užsienio žvaigždės
TV
Filmai
Kultūra
Mada
Įvairenybės
Automanas
Autonaujienos
Iš antrų rankų
Autosportas
Autokultūra
Bandymų trasa
Kita
Kalendorius
TV programa
Pensijos
Orai
Horoskopai
Reklama
Karjera
Vardadieniai
Logotipai
Nedarbo dienos
PRADŽIA
Mano naujienos
Naujausios
Skaitomiausios
Karas Ukrainoje
Eurobasket 2025
Podkastai
Konkursas Draugų vasara
Džiaugsmas grįžta namo
Pensijos
Horoskopai
Aurum 1006 km
Gyvenimas
Kriminalai
Lietuva
Užsienis
Verslas
Video
Žmonės
Parateam
Sportas
TV3 žinios
Tiesioginės transliacijos
Kalendorius
Filmukai vaikams
TV programa
Horoskopai su Šulija
Orai
Siųsk foto Nagliui
Receptai
Automobilių skelbimai
Aktualiausios diskusijos
Komentuoti
0
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Kopijuoti nuorodą
Siųsti el. paštu
Facebook
Messenger
LinkedIn
Twitter
Daugiau panašių naujienų
Mažiau panašių naujienų
Pranešti apie klaidą
TV3 naujienos
>
Troškiniai
>
Troškiniai
Receptas. Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
2022-02-05 09:47
/
šaltinis: Gaspadine.lt
2022-02-05 09:47
INGREDIENTAI:
1
česnakų (smulkinti, (padažui))
500 gramų
pomidorų pastos (trinti, (padažui))
100 mililitrų
sultinio (vištienos, (padažui))
500 gramų
mesos (malta, maišyta)
1 vienetas
mėtų (ryšulėlis, šviežios)
100 gramų
sūris
(mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais)
1 arbatinis šaukštelis
raudonėlių ((padažui))
1 arbatinis šaukštelis
maltos aitriosios paprikos
1 arbatinis šaukštelis
akmens druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Švelniai susmulkinkite didžiąją dalį mėtų (kelis lapelius palikite patiekalui papuošti).
Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas. Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio.
Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C .
Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių.
Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.
Autorius:
Santa Maria
INGREDIENTAI:
1
česnakų (smulkinti, (padažui))
500 gramų
pomidorų pastos (trinti, (padažui))
100 mililitrų
sultinio (vištienos, (padažui))
500 gramų
mesos (malta, maišyta)
1 vienetas
mėtų (ryšulėlis, šviežios)
100 gramų
sūris
(mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais)
1 arbatinis šaukštelis
raudonėlių ((padažui))
1 arbatinis šaukštelis
maltos aitriosios paprikos
1 arbatinis šaukštelis
akmens druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Švelniai susmulkinkite didžiąją dalį mėtų (kelis lapelius palikite patiekalui papuošti).
Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas. Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio.
Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C .
Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių.
Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.
Autorius:
Santa Maria
REKLAMA
0
Šaltinis:
Gaspadine.lt
REKLAMA
Komentuoti
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
PWR vasara Palangoje
Dalinkis nuotykiais bei prisiminimais iš Palangos ir laimėk prizus!
TOLIAU SKAITYKITE
.
Atsakyti
×
Pranešti klaidą
Pažymėtos klaidos tekstas
Jūsų komentaras
SIŲSTI
Į viršų