• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų (smulkinti, (padažui))
  • 500 gramų pomidorų pastos (trinti, (padažui))
  • 100 mililitrų sultinio (vištienos, (padažui))
  • 500 gramų mesos (malta, maišyta)
  • 1 vienetas mėtų (ryšulėlis, šviežios)
  • 100 gramų sūris (mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais)
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių ((padažui))
  • 1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos
  • 1 arbatinis šaukštelis akmens druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Švelniai susmulkinkite didžiąją dalį mėtų (kelis lapelius palikite patiekalui papuošti).

    Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas. Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio.

    Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C .

    Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių.

    Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.

Autorius: Santa Maria

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų (smulkinti, (padažui))
  • 500 gramų pomidorų pastos (trinti, (padažui))
  • 100 mililitrų sultinio (vištienos, (padažui))
  • 500 gramų mesos (malta, maišyta)
  • 1 vienetas mėtų (ryšulėlis, šviežios)
  • 100 gramų sūris (mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais)
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių ((padažui))
  • 1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos
  • 1 arbatinis šaukštelis akmens druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Švelniai susmulkinkite didžiąją dalį mėtų (kelis lapelius palikite patiekalui papuošti).

    Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas. Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio.

    Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C .

    Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių.

    Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų