INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- 1 vienetas vištiena (ketvirtis)
- 2 vienetai kiaušinių
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek citrinpipirių
- šiek tiek rozmarino
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos ketvirčio mėsą atskiriame nuo kaulo, sumalame, įdedame SANTA MARIA rozmarino, druskos, citrinpipirių - po mažą žiupsnelį. Sutarkuojame česnaką.
Dubenėlyje suplakame kiaušinius, įdedame majonezą, druską, alyvuogių aliejų 1 valg. šaukštą. Po to sudedame maltą vištieną ir miltus. Viską gerai išmaišome. Tešla turi būti kaip grietinė.
Kepame mažus blynelius. Patekti galima su grietine arba pikantišku padažu.
Skanaus.
Autorius: Jelena
REKLAMA