REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė ananasų (supjaustyti kubeliais)
  • 1.5 valgomojo šaukšto cukraus (rudasis, + 2 a. š. padažui)
  • 3 česnakų
  • šiek tiek imbierų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 350 gramų kiaulės prandinės
  • 4/5 stiklinės pieno (kokoso)
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo (+ 2 a. š. padažui)
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto (žemės riešutų)
  • 1 arbatinis šaukštelis žaliųjų citrinų (žievelė, tarkuota)
  • šiek tiek raudonųjų pipirų (dribsniai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite 2 išspaustas česnako skilteles, tarkuotą imbiero gabaliuką (maždaug graikinio riešuto dydžio), laimo žievelę, 4 šaukštus sojos padažo, 1,5 šaukšto rudojo cukraus, druską bei pipirus.
    Kiaulieną supjaustykite stambiais kubeliais ir sumaišykite su pasiruoštu marinatu.
    Palikite bent 3 val. šaltai pasimarinuoti.
    Išsimarinavusią kiaulieną bei ananaso gabaliukus maukite ant iešmelių ir kepkite apie 15-25 min. virš įkaitusių žarijų.
    Tuo tarpu nedideliame inde sumaišykite padažą iš kokoso pieno, žemės riešutų sviesto, smulkintos 1 skiltelės česnako, likusio sojos padažo ir rudojo cukraus.
    Padažą šiek tiek pašildykite ir apšlakstykite juo iškepusius šašlykus.
    Skanaus.

Autorius: Judita

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė ananasų (supjaustyti kubeliais)
  • 1.5 valgomojo šaukšto cukraus (rudasis, + 2 a. š. padažui)
  • 3 česnakų
  • šiek tiek imbierų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 350 gramų kiaulės prandinės
  • 4/5 stiklinės pieno (kokoso)
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo (+ 2 a. š. padažui)
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto (žemės riešutų)
  • 1 arbatinis šaukštelis žaliųjų citrinų (žievelė, tarkuota)
  • šiek tiek raudonųjų pipirų (dribsniai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite 2 išspaustas česnako skilteles, tarkuotą imbiero gabaliuką (maždaug graikinio riešuto dydžio), laimo žievelę, 4 šaukštus sojos padažo, 1,5 šaukšto rudojo cukraus, druską bei pipirus.
    Kiaulieną supjaustykite stambiais kubeliais ir sumaišykite su pasiruoštu marinatu.
    Palikite bent 3 val. šaltai pasimarinuoti.
    Išsimarinavusią kiaulieną bei ananaso gabaliukus maukite ant iešmelių ir kepkite apie 15-25 min. virš įkaitusių žarijų.
    Tuo tarpu nedideliame inde sumaišykite padažą iš kokoso pieno, žemės riešutų sviesto, smulkintos 1 skiltelės česnako, likusio sojos padažo ir rudojo cukraus.
    Padažą šiek tiek pašildykite ir apšlakstykite juo iškepusius šašlykus.
    Skanaus.

Autorius: Judita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų