REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 3 vienetai gvazdikėlių
  • 15 vienetų juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 60 gramų acto
  • 2 stiklinės vandens
  • šiek tiek grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Imama 2 stiklines vandens, įpilama 60-70 g. (30%) acto rūgšties, įdedama 15 karčiųjų pipirų, 2 lauro lapelius, 2-3 gvazdikėlius, 1-2 svogūnus ir pusę šaukštelio cukraus.

    Marinatas verdamas 20-30 minučių.

    Išvirti grybai dedami į marinatą ir dar 5-6 minutes paverdami. Po to grybai sudedami į švarius stiklainius, užpilami marinatu, pakaitinami apie pusę valandos 100 °C vandenyje ir uždaromi metaliniais dangteliais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų