REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 1 stiklinė vandens
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- šiek tiek aliejaus (keptuvei patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
fermentinis sūris
Padažui:
200 g pievagrybių
50 g sviesto
100 g grietinėlės
Į dubenį suberkite miltus, druską, cukrų, įmuškite kiaušinius ir visą laiką plakant pilkite vandens ir pieno mišinį. Keptuvę patepkite aliejumi ir gerai įkaitinkite.
Į ją plonu sluoksniu pilti tešlos ir tolygiai paskirstykite visoje keptuvėje. Kepkite iš abiejų pusių.
Įdarui fermentinį sūrį sutarkuoti burokine tarka, dėti į blyną ir jį susukti. Apkepinti keptuvėje ant lėtos ugnies.
Padažui paruošiame pievagrybius, juos supjaustome ir kepiname ant sviesto, pagardindami druska ir pipirais. Pakepinus supilti grietinėlę ir patroškinti.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 1 stiklinė vandens
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- šiek tiek aliejaus (keptuvei patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
fermentinis sūris
Padažui:
200 g pievagrybių
50 g sviesto
100 g grietinėlės
Į dubenį suberkite miltus, druską, cukrų, įmuškite kiaušinius ir visą laiką plakant pilkite vandens ir pieno mišinį. Keptuvę patepkite aliejumi ir gerai įkaitinkite.
Į ją plonu sluoksniu pilti tešlos ir tolygiai paskirstykite visoje keptuvėje. Kepkite iš abiejų pusių.
Įdarui fermentinį sūrį sutarkuoti burokine tarka, dėti į blyną ir jį susukti. Apkepinti keptuvėje ant lėtos ugnies.
Padažui paruošiame pievagrybius, juos supjaustome ir kepiname ant sviesto, pagardindami druska ir pipirais. Pakepinus supilti grietinėlę ir patroškinti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą