REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų kiaulienos
  • 250 gramų jautienos
  • 250 gramų kumpio (rūkytas)
  • 1 kiaušinių
  • 1 vienetas svogūnų (pusė mėlyno ir pusė paprasto)
  • šiek tiek sūris (Puskietis riebus)
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • 1 vienetas paprikų (geltona)
  • šiek tiek petražolių ( (šviežios arba šaldytos))
  • šiek tiek prieskonių (mėsai)
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų kiaulienos
  • 250 gramų jautienos
  • 250 gramų kumpio (rūkytas)
  • 1 kiaušinių
  • 1 vienetas svogūnų (pusė mėlyno ir pusė paprasto)
  • šiek tiek sūris (Puskietis riebus)
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • 1 vienetas paprikų (geltona)
  • šiek tiek petražolių ( (šviežios arba šaldytos))
  • šiek tiek prieskonių (mėsai)
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną ir jautieną išmaišyti. Pridėti prieskonių, krapų, pipirų, suberti smulkiai supjaustytus svogūnus ir įmušti kiaušinį. Išmaištyti.
  2. Kumpį juostelėmis išdėlioti ant kepimo popieriaus. Turi gautis du maždaug 25x30 cm dydžio stačiakampiukai. Ant abiejų sudėti faršą. Ant jo – horizontaliai paprikų griežinėlius, sūrį ir petražoles
  3. Tada viską paspaudžiant, kad neliktų tarpelių, suvynioti.
    Beje, prie vieno krašto - to, kuris bus prieš tą kraštą, nuo kurio bus pradedama vynioti, reikia palikti kumpio maždaug 2-3 cm – kad vyniotinis gražiai užsidengtų.
  4. Tada abu vyniotinius dėti ant folijos ir į ją susukti, galus užlenkti, kad neištekėtų iš faršo riebaliukai.
  5. Kepti valandą iki 190 °C temp. įkaitintoje orkaitėje.

    Skanaus.

Autorius: silva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų