• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas morkų ((nemaža))
  • 2 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių („Miusli“ (pusryčių mišinys, bet tiks ir bet kokie nevirtų avižų dribsniai, sumaišyti su įvairiais džiovintais vaisiais, riešutais))
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 žiupsnelis cinamono
  • Padažui:
  • šiek tiek jogurto (arba grietinė)
  • Kepimui:
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas morkų ((nemaža))
  • 2 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių („Miusli“ (pusryčių mišinys, bet tiks ir bet kokie nevirtų avižų dribsniai, sumaišyti su įvairiais džiovintais vaisiais, riešutais))
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 žiupsnelis cinamono
  • Padažui:
  • šiek tiek jogurto (arba grietinė)
  • Kepimui:
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morką smulkiai sutarkuoti. Suberti ant tarkių miusli ir įmušti kiaušinį, įberti cinamono. Gerai išmaišyti. Palikti šiek tiek pastovėti (10-15 min.), kad miusliai išbrinktų. Tada suformuoti nestorus kotletukus ir ,nuolat vartant, kepti ant mažos ugnies. Patiekti su jogurtu.

    Skanaus.

Autorius: Silva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų