REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek medaus
  • 1 vienetas salotų (gūžė)
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 1 vienetas vištiena ((apie 1,4 kg))
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek aliejaus (virimui)
  • šiek tiek prieskonių (kiniški)
  • 1 vienetas čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padalinkite vištą į gabailus, nepašalindami odos. Medų sumaišykite su prieskoniais, cheresu, sutrinta česnako skiltele ir sojų padažu. Užpilkite ant mėsos, palikite valandą pastovėti šaltai. Giliame puode įkaitinkite aliejų (tiek, kad mėsa galėtų kepti panardinta į aliejų). Sudėkite vištienos gabaliukus, gerai apkepinkite, nuvarvinkite ir padėkite šiltai. Čili pipirą susmulkinkite (išėmę sėklytes). Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite, apkepinkite kartu su aitriuoju pipiru aliejuje. Sudėkite vištienos gabaliukus, sumaišykite ir pakepinkite 1-2 min, patiekite ant salotų lapų.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų