Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek petražolių
- 6 vienetai kiaušinių
- 12 vienetų juodos duonos (riekutės)
- 1 valgomasis šaukštas majonezo
- 25 gramai sviesto
- šiek tiek šprotų (dėžutė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kietai išvirti kiaušiniai perpjaunami išilgai, išimami tryniai.
Šprotai su tryniais pertrinami pro sietelį, pridedama sviesto ir gerai išsukama.
Duona suraikoma stambesniais stačiakampiais, kad, truputį išskobus minkštimo, į tą vietą tilptų kiaušinio puselė.Baltymų puselės pripildomos įdaro, uždedamos ant duonos riekučių įdaru žemyn ir papuošiamos petražolių lapeliais.
Be to, išskobtą vidų galima patepti majonezu - bus skaniau.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek petražolių
- 6 vienetai kiaušinių
- 12 vienetų juodos duonos (riekutės)
- 1 valgomasis šaukštas majonezo
- 25 gramai sviesto
- šiek tiek šprotų (dėžutė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kietai išvirti kiaušiniai perpjaunami išilgai, išimami tryniai.
Šprotai su tryniais pertrinami pro sietelį, pridedama sviesto ir gerai išsukama.
Duona suraikoma stambesniais stačiakampiais, kad, truputį išskobus minkštimo, į tą vietą tilptų kiaušinio puselė.Baltymų puselės pripildomos įdaro, uždedamos ant duonos riekučių įdaru žemyn ir papuošiamos petražolių lapeliais.
Be to, išskobtą vidų galima patepti majonezu - bus skaniau.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą