Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek petražolių
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 12 vienetų juodos duonos (riekutės)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 25 gramai sviesto
  • šiek tiek šprotų (dėžutė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kietai išvirti kiaušiniai perpjaunami išilgai, išimami tryniai.
    Šprotai su tryniais pertrinami pro sietelį, pridedama sviesto ir gerai išsukama.
    Duona suraikoma stambesniais stačiakampiais, kad, truputį išskobus minkštimo, į tą vietą tilptų kiaušinio puselė.Baltymų puselės pripildomos įdaro, uždedamos ant duonos riekučių įdaru žemyn ir papuošiamos petražolių lapeliais.
    Be to, išskobtą vidų galima patepti majonezu - bus skaniau.
    Skanaus.

Autorius: Vitalija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek petražolių
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 12 vienetų juodos duonos (riekutės)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 25 gramai sviesto
  • šiek tiek šprotų (dėžutė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kietai išvirti kiaušiniai perpjaunami išilgai, išimami tryniai.
    Šprotai su tryniais pertrinami pro sietelį, pridedama sviesto ir gerai išsukama.
    Duona suraikoma stambesniais stačiakampiais, kad, truputį išskobus minkštimo, į tą vietą tilptų kiaušinio puselė.Baltymų puselės pripildomos įdaro, uždedamos ant duonos riekučių įdaru žemyn ir papuošiamos petražolių lapeliais.
    Be to, išskobtą vidų galima patepti majonezu - bus skaniau.
    Skanaus.

Autorius: Vitalija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų