Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (džiovintas)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 500 gramų kiaulienos (nugarinė)
- 150 mililitrų sojos padažo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos (ar kečupas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkiai sutarkuojame citrinos žievelę.
Išspaudžiame citrinos sultis (~50 ml).
Citrinų sultis sumaišome su žievele, sojos padažu, kečupu, imbieru ir kitais prieskoniais.
Sudedame į marinatą 1,5-2 cm griežinėliais supjaustytą kiaulienos nugarinę.
Marinuojame iki 4 val.
Kiekvieną kepsnį apkepiname keptuvėje (kiekvieną pusę kepti 5-7 min). Po to supilti marinatą ir troškinti ~ 15 min.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (džiovintas)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 500 gramų kiaulienos (nugarinė)
- 150 mililitrų sojos padažo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos (ar kečupas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkiai sutarkuojame citrinos žievelę.
Išspaudžiame citrinos sultis (~50 ml).
Citrinų sultis sumaišome su žievele, sojos padažu, kečupu, imbieru ir kitais prieskoniais.
Sudedame į marinatą 1,5-2 cm griežinėliais supjaustytą kiaulienos nugarinę.
Marinuojame iki 4 val.
Kiekvieną kepsnį apkepiname keptuvėje (kiekvieną pusę kepti 5-7 min). Po to supilti marinatą ir troškinti ~ 15 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą