Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek kvietinių miltų
- 1.5 kilogramo ešerių (nedideli)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių (žuvims)
- šiek tiek citrinpipirių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ešeriukus nuvalyti, tačiau skūros nelupti. Įtrinti druska, citrinpipiriais ir žuvų prieskoniais. Padėti į šaldytuvą kelioms valandoms. Apvoliojus miltuose kepti įkaitintuose riebaluose. Skanūs karšti ir šalti. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek kvietinių miltų
- 1.5 kilogramo ešerių (nedideli)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių (žuvims)
- šiek tiek citrinpipirių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ešeriukus nuvalyti, tačiau skūros nelupti. Įtrinti druska, citrinpipiriais ir žuvų prieskoniais. Padėti į šaldytuvą kelioms valandoms. Apvoliojus miltuose kepti įkaitintuose riebaluose. Skanūs karšti ir šalti. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą