• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 1.5 kilogramo ešerių (nedideli)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (žuvims)
  • šiek tiek citrinpipirių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ešeriukus nuvalyti, tačiau skūros nelupti. Įtrinti druska, citrinpipiriais ir žuvų prieskoniais. Padėti į šaldytuvą kelioms valandoms. Apvoliojus miltuose kepti įkaitintuose riebaluose. Skanūs karšti ir šalti. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 1.5 kilogramo ešerių (nedideli)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (žuvims)
  • šiek tiek citrinpipirių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ešeriukus nuvalyti, tačiau skūros nelupti. Įtrinti druska, citrinpipiriais ir žuvų prieskoniais. Padėti į šaldytuvą kelioms valandoms. Apvoliojus miltuose kepti įkaitintuose riebaluose. Skanūs karšti ir šalti. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų