REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas lydekų (šaldyta)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lydeką atšildome ir ištriname druska, pipirais bei žuvies prieskoniais, supjaustome svogūnus žiedais. Kiekvieną lydeką vyniojame į foliją, ant lydekos uždedami gausiai svogūnų. Kepame orkaitėje apie 30 min, prieš baigiant kepti - foliją pradarome, kad truputėlį žuvis apskrustų. Skanaus!

Autorius: Milda

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas lydekų (šaldyta)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lydeką atšildome ir ištriname druska, pipirais bei žuvies prieskoniais, supjaustome svogūnus žiedais. Kiekvieną lydeką vyniojame į foliją, ant lydekos uždedami gausiai svogūnų. Kepame orkaitėje apie 30 min, prieš baigiant kepti - foliją pradarome, kad truputėlį žuvis apskrustų. Skanaus!

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų