Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai svogūnų
- 1 vienetas lydekų (šaldyta)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (žuvies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lydeką atšildome ir ištriname druska, pipirais bei žuvies prieskoniais, supjaustome svogūnus žiedais. Kiekvieną lydeką vyniojame į foliją, ant lydekos uždedami gausiai svogūnų. Kepame orkaitėje apie 30 min, prieš baigiant kepti - foliją pradarome, kad truputėlį žuvis apskrustų. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai svogūnų
- 1 vienetas lydekų (šaldyta)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (žuvies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lydeką atšildome ir ištriname druska, pipirais bei žuvies prieskoniais, supjaustome svogūnus žiedais. Kiekvieną lydeką vyniojame į foliją, ant lydekos uždedami gausiai svogūnų. Kepame orkaitėje apie 30 min, prieš baigiant kepti - foliją pradarome, kad truputėlį žuvis apskrustų. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą