Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek svogūnų
- 200 gramų jautienos (ar kiauliena)
- 500 mililitrų kazlėkų (marinuoti)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek grietinės
- 1 vienetas sultinio (grybų, kubelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną ir bulves supjaustyti smulkiais kubeliais, morką sutarkuoti. Į verdantį vandenį berti morkas ir bulves. Kai užvirs vanduo suberti mėsą, gardinti buljonu. Užvirti. Sudėti grybus. Jei reikia įdėti druskos. Gardinti grietine.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek svogūnų
- 200 gramų jautienos (ar kiauliena)
- 500 mililitrų kazlėkų (marinuoti)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek grietinės
- 1 vienetas sultinio (grybų, kubelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną ir bulves supjaustyti smulkiais kubeliais, morką sutarkuoti. Į verdantį vandenį berti morkas ir bulves. Kai užvirs vanduo suberti mėsą, gardinti buljonu. Užvirti. Sudėti grybus. Jei reikia įdėti druskos. Gardinti grietine.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą