Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 3 vienetai česnakų (skiltelės)
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (geltonasis, milteliai)
- 3 valgomieji šaukštai svogūnų (pjaustyti)
- 1 vienetas vištiena (jauna)
- 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo (nebūtinai)
- šiek tiek vandens
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 vienetas čili pipirų (žalias, šviežias)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnas ir česnakas apkepinami, po 2—3 min. įberiama šaukštas imbiero miltelių ir, sumažinus ugnį, viskas 3—4 min. patroškinama.
Paruoštas, supjaustytas porcijomis viščiukas sudedamas į keptuvą, gerai sumaišomas su prieskoniais, sudedamas smulkintas žalias čili pipiras ir uždengtame inde ant nedidelės ugnies ištroškinamas.
Jei skysčio mažai, galima įpilti vandens arba mėsos sultinio, kad padažas būtų apytirštis.
Norint galima į jį įdėti pomidorų padažo.
Troškinys pagardinamas druska ir citrinos sultimis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 3 vienetai česnakų (skiltelės)
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (geltonasis, milteliai)
- 3 valgomieji šaukštai svogūnų (pjaustyti)
- 1 vienetas vištiena (jauna)
- 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo (nebūtinai)
- šiek tiek vandens
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 vienetas čili pipirų (žalias, šviežias)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnas ir česnakas apkepinami, po 2—3 min. įberiama šaukštas imbiero miltelių ir, sumažinus ugnį, viskas 3—4 min. patroškinama.
Paruoštas, supjaustytas porcijomis viščiukas sudedamas į keptuvą, gerai sumaišomas su prieskoniais, sudedamas smulkintas žalias čili pipiras ir uždengtame inde ant nedidelės ugnies ištroškinamas.
Jei skysčio mažai, galima įpilti vandens arba mėsos sultinio, kad padažas būtų apytirštis.
Norint galima į jį įdėti pomidorų padažo.
Troškinys pagardinamas druska ir citrinos sultimis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą