Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bruknių (papuošimui)
- šiek tiek citrinų (žievelė, papuošimui)
- 3 česnakų
- šiek tiek gvazdikėlių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek mairūnų
- šiek tiek rozmarino
- 1 stiklinė raudonojo vyno (Kalėdinis)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek kvapiųjų pipirų (žirneliais)
- šiek tiek kadagio uogų
- šiek tiek raudonėlių
- 400 gramų elnienos (kumpis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į dubenį pilamas vyno gėrimas, dedami prieskoniai, smulkintas česnakas. Į gautą marinatą dedamas kumpis ir marinuojama bent 3 valandas. Išimtas iš marinato kumpis dedamas į kepimo maišą ir kepama orkaitėje. Patiekiama su bruknių uogiene ar daržovėmis.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bruknių (papuošimui)
- šiek tiek citrinų (žievelė, papuošimui)
- 3 česnakų
- šiek tiek gvazdikėlių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek mairūnų
- šiek tiek rozmarino
- 1 stiklinė raudonojo vyno (Kalėdinis)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek kvapiųjų pipirų (žirneliais)
- šiek tiek kadagio uogų
- šiek tiek raudonėlių
- 400 gramų elnienos (kumpis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į dubenį pilamas vyno gėrimas, dedami prieskoniai, smulkintas česnakas. Į gautą marinatą dedamas kumpis ir marinuojama bent 3 valandas. Išimtas iš marinato kumpis dedamas į kepimo maišą ir kepama orkaitėje. Patiekiama su bruknių uogiene ar daržovėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą