Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- 1 kilogramas kvietinių miltų
- 600 mililitrų vandens (šiltas, apie 20 laipsnių)
- 6 arbatiniai šaukšteliai druskos
- šiek tiek aliejaus
- 10 gramų mielių (sausos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mieles užpilti šiltu vandeniu, kai ištirps įberti druskos, cukraus, miltų, išmaišyti. Tešlą minkyti, kol pasidarys vienalytė. Sudėti tešlą į aliejumi pateptą dubenį, laikyti šiltai kol iškils (apie 30 min). Skardą ištepti aliejumi, sudėti į skardą, uždengti plėvele ir rankšluosčiu, laikyti šiltai dar apie 20 min. Tešlos paviršių patepti aliejumi, įspausti duobutes, dėti į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepti kol šiek tiek apskrus.
Iškeptą duoną palaikyti uždengtą rankšluosčiu kol visiškai atšals.
SKANAUS!:)
INGREDIENTAI:
- 4 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- 1 kilogramas kvietinių miltų
- 600 mililitrų vandens (šiltas, apie 20 laipsnių)
- 6 arbatiniai šaukšteliai druskos
- šiek tiek aliejaus
- 10 gramų mielių (sausos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mieles užpilti šiltu vandeniu, kai ištirps įberti druskos, cukraus, miltų, išmaišyti. Tešlą minkyti, kol pasidarys vienalytė. Sudėti tešlą į aliejumi pateptą dubenį, laikyti šiltai kol iškils (apie 30 min). Skardą ištepti aliejumi, sudėti į skardą, uždengti plėvele ir rankšluosčiu, laikyti šiltai dar apie 20 min. Tešlos paviršių patepti aliejumi, įspausti duobutes, dėti į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepti kol šiek tiek apskrus.
Iškeptą duoną palaikyti uždengtą rankšluosčiu kol visiškai atšals.
SKANAUS!:)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą